Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tavaszváró Akció

 

TAVASZVÁRÓ AKCIÓK - GARANTÁLT AJÁNDÉKKAL

Az új év kezdetén mindenki elsőként a Tavaszt várja a legjobban, így nem véletlenül, hogy ekkorra időzítjuk a legtöbb megújulást az életünkben.

Mi ebben az időszakban is segíteni tudunk, hiszen a megújulás egyik formája az, hogy felfrissítjük az otthonunkat. Egy új szőnyeg, függőny, pléd, ágytakaró máris sokat dobhat a változatos otthoni élet érzésen.

Éppen ezért erre az időszakra nem csak HATALMAS AKCIÓKKAL készültünk, hanem GARANTÁLT AJÁNDÉKKAL is meglepünk minden kedves vásárlónkat.

.

Aphrodite Hotel**** Zalakaros támogatásával most minden vásárlónk akik legalább 20 000 Forint kosár összegben add le rendelést webshopunkon (2022.02.01-től a készelt erejéig) egy 40 000 Forint értékű élmény utalványt kap ajándékba, amit 2022.12.31 ig tud felhasználni a hotelben tartozkodása alatt.

Velünk megéri elkezdeni a tavaszi megújulást!

*Figyelem! Az utalványt csak a 20 000 Forintot meghaladó véglegesített rendelés után tudjuk átadni. Az utalvány csak a számlánkkal együtt érvényes és azzal egyetemben lehet csak érvényesíteni a Hotel felé.

Beváltható: 2022. 12. 31-ig. Minimum 2 fő, 2 éjszakára történő foglalása esetén érvényes. Egy alkalommal csak egy utalvány használható fel, a szállodában direkt foglalás esetén. Egyéb kedvezményekkel, kuponnal nem összevonható. Készpénzre nem váltható, tovább értékesítése TILOS!

Rendezés: