Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Engedje be a lakásodba és megmondom, ki vagy!

Ha a szem a lélek tükre, akkor az környezeted ezt még pontosabban leírja.

Egy igényes és tiszta természetű egyén a lakóövezetét is pont úgy alakítja, szépití, gondozza amilyen ő maga. Ebben pedig az egyik legfonosabb elem pedig a belsőlakótér kialakítása.

Mivel lehetne legpontosabban a szeméyles stílust igazán magádéva tenni a lakásodban? Hát persze, hogy a lakás textilekkel. Egy a stilusodhoz, a környezeteddel harmoniában lévő szőnyeg, ágytakaró vagy csak egy díszpárna kiegészítő rögtön egyedivé varázsolja otthonod.

Vállakozásunk 2013 óta van jelen webshopunkkal és 2018 óta Érden található üzletünkkel.

Evről évre arra törekszünk, hogy a minőséget a lehető legelérhetőbb áron hozzuk el vásárlóinknak. Termékein közt megtalálható a mindenapokra kiválóan alkalmas modern szőnyegek és a luxus kategóriát képviselő álompuha shaggy szőnyegek is. Fürdőszoba szőnyegeinközött is biztosan megtalálhatja a meglévő színvilághoz leginkább passzolót. A biztos alvást pedig a legjobb paplanokkal tudjuk garantálni, nem beszélve az olyan kiegészítő termékenikről, mint a díszpárnák és ágytakarók.

Legujabb termékenk közt tudhatjuk a műfűveket melyek a vékony vastagságtól az extra vastag 50mm gyártásút is. Melyekkel a külső területeket tudja gyönyörűvé és örökzölddé alakítani.

Több éves szakmai múlttal rendelkezünkígy biztos kézből kaphat támogatást tőlünk, amennyiben kialakítaná új vagy feldobná meglévő otthonát. 

Jó vásárlást kívánunk!