Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Unique 900 Ezüst színű szőnyeg

Választható méretek
78.003 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: Uni900silv-80-150
Cikkszám: Uni900silv-80-150
Nem értékelt
Gyártó: Lalee
Várható szállítás: 2022. június 02.
Elérhetőség: Külföldi Raktáron
Szállítási díj: 1.890 Ft

Leírás és Paraméterek

Az Unique szőnyegek különlegességét a rendkívül exkluzív Tencel (Lyocell) anyaga adja. 

A Lyocell egy természetes alapanyagokból elkészített, környezetbarát speciális műselyem.

A gyártási technológia a viszkozéval ellentétben sookkal kevesebb vizet igényel, teljesen zárt rendszerben történik meg ezért nem jár káros anyag kibocsájtással az oldószer pedig teljesen visszafordíthetó és újrahasznosítható.

Unique szőnyegeink 100%-ban Tencel anyagból készültek rendkívul sűrű szövéssel, amik garantálják a selymesen puha érzést tapintáskor és ránézésre is. 

Egy egészen egyedi textil, amig nagyon kevés háztartásban található meg jelenleg.

FIGYELEM!

Az aktuálisan használt eszközök kijelzőjeinek egyedi beállításai miatt a termék színe eltérő lehet a valóságtól!

A termékek méretei a gyártásuk során minimális eltérések keletkezhetnek. Gépi gyártáskor ez 3% illetve kézi készítéskor 5%-os maximális eltérést jelenthet, amely nem eredményezhet reklamációs alapot!

Alak Téglalap
Gyártás technológia Kézi szövés
Használata Beltéri
Hátoldal anyaga Pamut
Kategóriai besorolás Luxuskategória
Kezelhetőség Száraz és Nedves tisztítás
Rojtdíszítés Nincs
Stílus Modern Egyszínű
Származási hely India

Tisztítási útmutató

Szőnyeged szépségének megőrzése és hosszú élettartamának biztosításának garantálására a napi illetve a folyamatos porszívózás elengedhetetlen.  Felületi szennyeződések (porszemcsék vagy állatszőrök) könnyen eltávolíthatóak így, mindaddig míg mélyen be nem ágyazódnak az szőnyeg szövetébe. Ügyelj arra, hogy a szőnyeg porszívózása során ne használd a porszívó kefés kiegészítő fejét, mert az a szálakat károsíthatja. A hosszú szálú szőnyegeket rendszeresen ki kell rázni, hogy a szennyeződések ne ülepedjenek le a szálak tövéhez.

Nagyon fontos, hogy a szőnyeget azonnal a szennyeződését követően kezelésbe vegyük. A tisztítás során mindig fehér, tiszta pamut kendőt használj, a foltot itasd fel és soha ne dörzsöld szét! Ezt az eljárást addig ismételd, amíg a szennyeződés eltűnik.  Sose használj sok vizet a tisztításkor – ez hatványozottan igaz a viszkóz- és a szizál szőnyegek esetében. A túlzott vízhasználat a szőnyeg deformálódását és vízfoltok kialakulását okozza.

A tisztítás megkezdése előtt minden esetben végezz próbatisztítást a szőnyeg kevésbé feltűnő részén és győződj meg a választott módszer helyességéről, mert egyes szőnyegek elszíneződhetnek vagy kifakulhatnak. A foltokat minden esetben kívülről, a folt peremétől befelé a folt középpontja felé haladva kezeld.

A Tencel (Lyocel) szőnyegeket nagy odafigyeléssel, óvatosan kell kezelni. Soha ne használjon kefét a foltok eltávolításához! A Tencel (Lyocel) szőnyegek nagyon érzékenyek a túl sok vízre, ezért fontos gondoskodni arról, hogy a tisztítás során kevés vizet használjon, különben fennáll annak a veszélye, hogy a szőnyeg deformálódik és vízfoltos lesz.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.