Kézzel csomozott szőnyegek

Kedves Vásárlóink!


Örömmel jelentjük be, hogy webáruházunkban mostantól megtalálhatóak a legexkluzívabb, legjobb minőséggel rendelkező és a legszebb kézzel szőtt szőnyegek is!


A szőnyegeket Indiából, Iránból, Kazahsztánból, Jordániából, Pakisztánból és Törökországból kapjuk, melyeket teljesen egyedi, kézzel történő szövéssel és csomozással készítik el a legjobb alapanyagokból, hiszen ebben az eljárásban csak 100% gyapjút, 100 pamutot és 100% selymet használnak.


Amennyiben olyan lakás textil terméket keresel, ami nem a tömeggyártásból jön, és nem szeretnéd, ha a lakásod dísze ne csak egy legyen a sok közül, ha nem szeretnéd ugyanolyan szőnyeget máshol is látni, akkor a lehető legjobb helyen jársz!


Azt itt látható szőnyegekből nem lehet ugyanolyat venni sehol a világban. Az elkészült szőnyeg teljesen egyedi színvilággal, mintázattal és mérettel készült*.


*Ez alól csak az Indiai Kilim és a Mozaik Kilim szőnyegek a kivétel, mivel különleges eljárásuknak köszönhetően, sokszorosítani tudják az elkészült mintával és színnel rendelkező szőnyeget, meghatározott méretben, azonban ezek a termékek is csak korlátozott darabszámmal érhetőek el.