Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Samsung vezeték nélküli álló porszívó VS15A6031R1/GE

79.990 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: VS15A6031R1/GE
Cikkszám: VS15A6031R1/GE
Nem értékelt
Gyártó: Samsung
Várható szállítás: 2024. május 31.
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.890 Ft

Leírás és Paraméterek

Termék leírása

 • 99,999%: többrétegű szűrőrendszer
 • 2 az 1-ben, erőteljes porszívózás 150W szívóteljesítménnyel
 • Akár 40 perc porszívózás + hosszabbítási lehetőség
 • Hosszú élettartamú digitális inverteres motor
 • Könnyen tisztítható és mosható tartály
 • 2 az 1-ben fali és asztali gyorstöltés
 • 12 hónap garancia

A Samsung Jet 60 turbo VS15A6031R1/GE porszívó bemutatása

Szerezze be ezt a funkcionális és tökéletesen kialakított Samsung Jet 60 turbo álló porszívót az otthonába, amely segít a gyors és tökéletes takarításban. A porszívó nagyon könnyű szerkezettel és nagy szívóteljesítménnyel büszkélkedhet, így egyetlen porszem sem menekülhet előle. A Samsung Jet 60 turbo ugyanis többciklonos légszűréssel rendelkezik, amely az összes finom porszemcsét felfogja. A praktikus tartozékoknak köszönhetően a nehezen hozzáférhető helyeket vagy a szőnyegeket és a kemény padlót is tisztíthatja vele. A Samsung Jet 60 turbo porszívó kiváló minőségű akkumulátorral van felszerelve, amely akár 40 percnyi takarítási időt is képes biztosítani. Töltőállomását a falra szerelheti, vagy kiveheti az akkumulátort, és bárhol töltheti, ahol éppen szüksége van rá. A teljes töltés körülbelül 3,5 órát vesz igénybe.

Erőteljes tisztítás

Porszívózzon hatékonyan különböző típusú padlókat ezzel a könnyű, mégis nagy teljesítményű akkumulátoros álló porszívóval. A digitális inverteres motor akár 150 W* szívóteljesítményt is képes produkálni. A légrendszer aerodinamikus kialakítása szintén optimalizálja a légáramlást, míg a többciklonos légszűrés a finom porszemcséket is felfogja.

*Az IEC62885-2 Cl. 5.8 szabvány szerint vizsgált szívóerő, a tartozék bemeneténél, kiegészítők nélkül, Max üzemmódban. A vizsgálatokat az SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH társaság végezte.

Erős szívóteljesítmény

Tisztítsa meg otthonát hatékonyabban akár 150 W* szívóteljesítménnyel! A digitális inverteres motor még 410 W-os** teljesítmény is képes nyújtani, nagyfokú energiahatékonyságot biztosít, és akár 150 W* erőteljes szívóteljesítményt is generál, így hatékonyan tisztítja a szőnyegeket és a kemény padlót.

*Az IEC62885-2 Cl. 5.8 szabvány szerint vizsgált szívóerő, a tartozék bemeneténél, kiegészítők nélkül, Max üzemmódban. A vizsgálatokat az SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH társaság végezte. **Az IEC60335-1 Cl. 10 szabvány szerint végzett belső vizsgálatok alapján.

Kivételes szívóerő

Élvezze a tisztább levegőt és a kiváló szívóteljesítményt a rendkívül hatékony, többciklonos Jet Cyclone kialakításának köszönhetően. A levegő optimális útja csökkenti a légellenállást, a 9 ciklon a 27 légbeömlővel pedig minimalizálja a szívási veszteséget. A porszívóba beszívott finom port szintén felfogja.

Hatékony a szőnyegeken

A Jet Fit kefe a szőnyegeken és a kemény padlókon lévő finom porszemcséket is felfoghatja. A 180 fokban elforgatható fejnek köszönhetően könnyedén változtat irányt, és minden sarkot megtisztít. Ráadásul a kefe egyszerűen levehető egyetlen kattintással, hogy a keféből gyorsan eltávolítsa a szennyeződéseket, így tartva azt higiénikusan és tisztán.

Tiszta levegőt enged ki

Engedje ki a tiszta levegőt a többrétegű szűrőrendszer segítségével, amely a por 99,999%-át* felfogja** és csökkenti az allergének mennyiségét***. A fő ciklon- és a fémhálós szűrő a nagy porszemcséket, majd a Jet Cyclone rendszer és a mikroszűrő a finom port, a finom porszűrő pedig a mikroport fogják fel.

*Az IEC 62885-2, CL.5.11 szabvány szerint tesztelve az SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH társaság által, Max. üzemmódban. Az eredmények a tényleges használat függvényében eltérhetnek. **A 0,5 és 4,2 µm közötti részecskeméretre vonatkozik. ***A BAF (British Allergy Foundation) által kiállított Allergy UK Seal of Approval jóváhagyás alapján.

Rugalmas töltő

Tárolja és töltse fel rugalmasabban porszívóját a 2 az 1-ben töltőállomással, amely könnyen személyre szabható, hogy bármilyen otthonba illeszkedjen. Ha helyet szeretne megtakarítani, a falra is felszerelheti. Használhatja önálló töltőként is: egyszerűen vegye ki az akkumulátort, így bárhol feltöltheti azt.

Akár 40 perces takarítás

Élvezze az újratöltés nélküli hosszú tisztítási időt! A nagy hatékonyságú (2000mA*) akkumulátor akár 40 percig** is képes fenntartani a szívóerőt. Ráadásul könnyedén kiveheti és kicserélheti egy tartalék akkumulátorra***, ezzel akár 80 percre is meghosszabbítható az üzemidő. Az akkumulátor emellett akár 500 cikluson keresztül**** is megtartja eredeti teljesítményének a 70%-át.

*A 2000 mA kapacitás az akkumulátorcellák teljes kapacitását veszi alapul, de a jobb élettartam érdekében 1800 mA-re van korlátozva. **A feltüntetett üzemidő a minimális teljesítményszintre vonatkozik, nem motorizált tartozék csatlakoztatásával. ****A feltüntetett üzemidő a minimális teljesítményszintre vonatkozik, nem motorizált tartozék csatlakoztatásával. Az eredmények a felhasználás függvényében eltérőek lehetnek. *** A kiegészítő akkumulátor külön tartozékként vásárolható meg. ****A 70%-os kapacitást 5 év használat után, 100 ciklus/év használat mellett, az akkumulátorcsomag kapacitása szerint (1800 mA) tartja meg. 1 ciklus: az akkumulátor teljes kihasználása a teljes feltöltéstől. Az eredmények a felhasználás függvényében eltérőek lehetnek. Belső tesztelés alapján.

Teljesen mosható kosár

Ürítse ki könnyedén a porszívót és tartsa higiénikusan tisztán a kosarat. A 0,8 literes porgyűjtő tartály, beleértve a többciklonos rendszert is, teljesen mértékben mosható, így mindig tisztán és frissen tarthatja őket. Könnyen kivehető a porszívócső leválasztása nélkül is.

Élje át a Jet élményt a kiterjesztett valóságban

1. lépés | Szkennelje be a QR-kódot, és telepítse a SAMSUNG HA AR alkalmazást a Google Play Áruházból. 2. lépés | Indítsa el az alkalmazást, és válassza ki a Jet sorozatot a letöltéshez. 3. lépés | Szkennelje be az AR-címkét, és próbálja ki a Jet technológiát.

Könnyed takarítás

Tisztítsa meg könnyedén otthonát az egyszerű vezérlésnek és mozgatásnak köszönhetően! A könnyű szerkezet maximális használhatóságot biztosít, és csökkenti a csuklókra nehezedő terhelést. A kézi porszívó teste mindössze 1,48 kg, ami 21%-kal kevesebb*, mint a hagyományos Samsung porszívóké. Így Ön valóban könnyedén takaríthat az egész házban vagy lakásban.

*A Samsung VS8000-hez képest. A kézi egység súlya a Jet 60 esetében 1,48 kg, szemben a VS8000-es modell 1,89 kg-os súlyával.

Műszaki adatok

 • Modell: Samsung Jet 60 turbo VS15A6031R1/GE
 • Szín: zöld
 • Porszívó típusa: 2 az 1-ben álló porszívó
 • LED kijelző: nincs
 • Porgyűjtő tartály kapacitása: 0,8 L
 • Szűrés: 99,999% többrétegű szűrőrendszer
 • Mosható szűrő: igen
 • Akkumulátor: 21,6 V Li-Ion LED kijelzővel
 • Szívóteljesítmény: akár 150 W
 • Porszívózási idő: 5/20/40 perc (min., mid., max. üzemmódok)
 • Töltési idő: 3,5 óra
 • Maximális energiafogyasztás: 410 W
 • Zajszint: 86 dB
 • EZ Clean technológia: igen
 • Porszívó méretei: 250 x 1120 x 203 mm
 • Súly: 2,3 kg
 • Mobilalkalmazás-támogatás: igen
 • Alkalmazás neve: Samsung HA AR - Android

Csomagolás tartalma

 • 1x Samsung Jet 60 turbo VS15A6031R1/GE
 • 1x Li-Ion 21,6 V akkumulátor
 • 1x töltőállomás
 • 1x portisztító/réstisztító tartozék
 • 1x Jet Fit kefe
 • 1x használati útmutató

FIGYELEM! Háztartási takarítógépeinket jelenleg csak előrefizetéssel (banki előreutalással) lehet rendelni.

Tisztítási útmutató

Szőnyeged szépségének megőrzése és hosszú élettartamának biztosításának garantálására a napi illetve a folyamatos porszívózás elengedhetetlen.  Felületi szennyeződések (porszemcsék vagy állatszőrök) könnyen eltávolíthatóak így, mindaddig míg mélyen be nem ágyazódnak az szőnyeg szövetébe. Ügyelj arra, hogy a szőnyeg porszívózása során ne használd a porszívó kefés kiegészítő fejét, mert az a szálakat károsíthatja. A hosszú szálú szőnyegeket rendszeresen ki kell rázni, hogy a szennyeződések ne ülepedjenek le a szálak tövéhez.

Nagyon fontos, hogy a szőnyeget azonnal a szennyeződését követően kezelésbe vegyük. A tisztítás során mindig fehér, tiszta pamut kendőt használj, a foltot itasd fel és soha ne dörzsöld szét! Ezt az eljárást addig ismételd, amíg a szennyeződés eltűnik.  Sose használj sok vizet a tisztításkor – ez hatványozottan igaz a viszkóz- és a szizál szőnyegek esetében. A túlzott vízhasználat a szőnyeg deformálódását és vízfoltok kialakulását okozza.

A tisztítás megkezdése előtt minden esetben végezz próbatisztítást a szőnyeg kevésbé feltűnő részén és győződj meg a választott módszer helyességéről, mert egyes szőnyegek elszíneződhetnek vagy kifakulhatnak. A foltokat minden esetben kívülről, a folt peremétől befelé a folt középpontja felé haladva kezeld.

A szintetikus szálú szőnyegek nagyon ellenállnak a szennyeződésnek és könnyen tisztíthatók. Ezen tulajdonság okán a háztartásban bárhol használhatók. A szintetikus szálakból készült szőnyegeket nem szabad mosógépben mosni, mert a túl sok víz filcesedést okozhat. A szintetikus szálú szőnyegek nem tolerálják a közvetlen hőhatást sem.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.