Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

myPassion 730 Színes mix színű natúr mozaik szőnyeg

Választható méretek
228.990 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: PAS730mul120-170
Cikkszám: PAS730mul120-170
Nem értékelt
Gyártó: Obsession
Várható szállítás: 2024. május 27.
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 2.290 Ft

Leírás és Paraméterek

Az eredeti szépség az Obsessions My Passion-ban valósul meg. Az alapanyag a 100% gyapjúfilc, mely kézzel nemezelt gyapjú gombócokban sződik, mozaikszerűen áll össze. Sokszínű kis egyedi gombolyagok tömkelege adja ki a mintát, és a vidám hangulatú szőnyeg színeit. Az érzéki élményhez nemcsak a szemünk, de a tapintásunk is hozza segít! Kirívó dizájn, amely egyedi, de mégis hangulatos színeivel játszik. Gyártáson keresztül kidolgozott 3D-s textúra jön létre, amely tapinthatóan és  egyértelműen kiemelkedik a szőnyegből.

FIGYELEM!

Az aktuálisan használt eszközök kijelzőjeinek egyedi beállításai miatt a termék színe eltérő lehet a valóságtól!

A termékek méretei a gyártásuk során minimális eltérések keletkezhetnek. Gépi gyártáskor ez 3% illetve kézi készítéskor 5%-os maximális eltérést jelenthet, amely nem eredményezhet reklamációs alapot!

Alak Téglalap
Gyártás technológia Kézi szövés
Használata Beltéri
Hátoldal anyaga Ellenálló Rostos Fonal
Kategóriai besorolás Luxuskategória
Kezelhetőség Száraz és Nedves tisztítás
Rojtdíszítés Nincs
Stílus Natúr
Származási hely Olaszország

Tisztítási útmutató

Szőnyeged szépségének megőrzése és hosszú élettartamának biztosításának garantálására a napi illetve a folyamatos porszívózás elengedhetetlen.  Felületi szennyeződések (porszemcsék vagy állatszőrök) könnyen eltávolíthatóak így, mindaddig míg mélyen be nem ágyazódnak az szőnyeg szövetébe. Ügyelj arra, hogy a szőnyeg porszívózása során ne használd a porszívó kefés kiegészítő fejét, mert az a szálakat károsíthatja. A hosszú szálú szőnyegeket rendszeresen ki kell rázni, hogy a szennyeződések ne ülepedjenek le a szálak tövéhez.

Nagyon fontos, hogy a szőnyeget azonnal a szennyeződését követően kezelésbe vegyük. A tisztítás során mindig fehér, tiszta pamut kendőt használj, a foltot itasd fel és soha ne dörzsöld szét! Ezt az eljárást addig ismételd, amíg a szennyeződés eltűnik.  Sose használj sok vizet a tisztításkor – ez hatványozottan igaz a viszkóz- és a szizál szőnyegek esetében. A túlzott vízhasználat a szőnyeg deformálódását és vízfoltok kialakulását okozza.

A tisztítás megkezdése előtt minden esetben végezz próbatisztítást a szőnyeg kevésbé feltűnő részén és győződj meg a választott módszer helyességéről, mert egyes szőnyegek elszíneződhetnek vagy kifakulhatnak. A foltokat minden esetben kívülről, a folt peremétől befelé a folt középpontja felé haladva kezeld.

A szintetikus szálú szőnyegek nagyon ellenállnak a szennyeződésnek és könnyen tisztíthatók. Ezen tulajdonság okán a háztartásban bárhol használhatók. A szintetikus szálakból készült szőnyegeket nem szabad mosógépben mosni, mert a túl sok víz filcesedést okozhat. A szintetikus szálú szőnyegek nem tolerálják a közvetlen hőhatást sem.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.