Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

myExotic 211 Multi színű modern egzotikus szőnyeg

Választható méretek
27.450 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: exo211mul-120-170
Cikkszám: exo211mul-120-170
Nem értékelt
Gyártó: Obsession
Várható szállítás: 2024. július 04.
Elérhetőség: Külföldi Raktáron
Szállítási díj: 2.290 Ft

Leírás és Paraméterek

myExotic szőnyeg egy 100% Poliészter zsenilia anyagra nyomtatott Jacquard szőtt designer szőnyeg, egzotikus színekkel és mintákkal készült, mely modern vizuális benyomást kelt a szinátmenetes játékosságával. Összetett, kidolgozott, aprólékos minták egysége, de mégis minden részletében külön  kidolgozott. Fényes fonalai, kiemelik és olykor elrejtik a képi találmányokat, melyek megbújva jelentkeznek. Fényűző, merész és egzotikus szőnyeg így a merészebb design szőnyegek  közé soroljuk :)

FIGYELEM!

Az aktuálisan használt eszközök kijelzőjeinek egyedi beállításai miatt a termék színe eltérő lehet a valóságtól!

A termékek méretei a gyártásuk során minimális eltérések keletkezhetnek. Gépi gyártáskor ez 3% illetve kézi készítéskor 5%-os maximális eltérést jelenthet, amely nem eredményezhet reklamációs alapot!

Alak Téglalap
Gyártás technológia Jacquard szőtt
Használata Beltéri
Hátoldal anyaga Latex
Kategóriai besorolás Felsőkategória
Kezelhetőség Száraz és Nedves tisztítás
Rojtdíszítés Nincs
Stílus Mondern Nonfiguratív
Származási hely Törökország

Tisztítási útmutató

Szőnyeged szépségének megőrzése és hosszú élettartamának biztosításának garantálására a napi illetve a folyamatos porszívózás elengedhetetlen.  Felületi szennyeződések (porszemcsék vagy állatszőrök) könnyen eltávolíthatóak így, mindaddig míg mélyen be nem ágyazódnak az szőnyeg szövetébe. Ügyelj arra, hogy a szőnyeg porszívózása során ne használd a porszívó kefés kiegészítő fejét, mert az a szálakat károsíthatja. A hosszú szálú szőnyegeket rendszeresen ki kell rázni, hogy a szennyeződések ne ülepedjenek le a szálak tövéhez.

Nagyon fontos, hogy a szőnyeget azonnal a szennyeződését követően kezelésbe vegyük. A tisztítás során mindig fehér, tiszta pamut kendőt használj, a foltot itasd fel és soha ne dörzsöld szét! Ezt az eljárást addig ismételd, amíg a szennyeződés eltűnik.  Sose használj sok vizet a tisztításkor – ez hatványozottan igaz a viszkóz- és a szizál szőnyegek esetében. A túlzott vízhasználat a szőnyeg deformálódását és vízfoltok kialakulását okozza.

A tisztítás megkezdése előtt minden esetben végezz próbatisztítást a szőnyeg kevésbé feltűnő részén és győződj meg a választott módszer helyességéről, mert egyes szőnyegek elszíneződhetnek vagy kifakulhatnak. A foltokat minden esetben kívülről, a folt peremétől befelé a folt középpontja felé haladva kezeld.

A szintetikus szálú szőnyegek nagyon ellenállnak a szennyeződésnek és könnyen tisztíthatók. Ezen tulajdonság okán a háztartásban bárhol használhatók. A szintetikus szálakból készült szőnyegeket nem szabad mosógépben mosni, mert a túl sok víz filcesedést okozhat. A szintetikus szálú szőnyegek nem tolerálják a közvetlen hőhatást sem.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.