Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

myEthno 261 Mix színű keleti mintás szőnyeg

Választható méretek
18.995 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: ETH261 multi- 75-150
Cikkszám: ETH261 multi- 75-150
Nem értékelt
Gyártó: Obsession
Várható szállítás: 2024. július 31.
Elérhetőség: Külföldi Raktáron
Szállítási díj: 2.290 Ft

Leírás és Paraméterek

myEthno szőnyeg egy újrahasznosított pamutból rendelkező kül és beltéri szőnyeg, mely színeiben izgalmas, keleties stílusát tekintve nagyon hasonlít a kílim szőnyegekre mégis más! A dekoratív rojtdíszítése keretet ad a színeknek és a mintának. Praktikussága és előnye, hogy csúszásgátló bevonata és a 30 fokon való moshatósága igazán otthonossá és a legsokoldalúbbá varázsolja részünkre. Kellemes, természettel való harmóniát képez, ezáltal köti össze a beltéri használatot és a teraszt is, hisz mindkét helységben kiválóan alkalmazkodik az adottságai miatt.

FIGYELEM!

Az aktuálisan használt eszközök kijelzőjeinek egyedi beállításai miatt a termék színe eltérő lehet a valóságtól!

A termékek méretei a gyártásuk során minimális eltérések keletkezhetnek. Gépi gyártáskor ez 3% illetve kézi készítéskor 5%-os maximális eltérést jelenthet, amely nem eredményezhet reklamációs alapot!

Alak Téglalap
Gyártás technológia Nyomtatott
Használata Bel- és Kültérre
Hátoldal anyaga csúszásgátló gyapjú
Kategóriai besorolás Középkategória
Kezelhetőség Száraz és Nedves tisztítás
Rojtdíszítés Van
Stílus Klasszikus
Származási hely Törökország

Tisztítási útmutató

Szőnyeged szépségének megőrzése és hosszú élettartamának biztosításának garantálására a napi illetve a folyamatos porszívózás elengedhetetlen.  Felületi szennyeződések (porszemcsék vagy állatszőrök) könnyen eltávolíthatóak így, mindaddig míg mélyen be nem ágyazódnak az szőnyeg szövetébe. Ügyelj arra, hogy a szőnyeg porszívózása során ne használd a porszívó kefés kiegészítő fejét, mert az a szálakat károsíthatja. A hosszú szálú szőnyegeket rendszeresen ki kell rázni, hogy a szennyeződések ne ülepedjenek le a szálak tövéhez.

Nagyon fontos, hogy a szőnyeget azonnal a szennyeződését követően kezelésbe vegyük. A tisztítás során mindig fehér, tiszta pamut kendőt használj, a foltot itasd fel és soha ne dörzsöld szét! Ezt az eljárást addig ismételd, amíg a szennyeződés eltűnik.  Sose használj sok vizet a tisztításkor – ez hatványozottan igaz a viszkóz- és a szizál szőnyegek esetében. A túlzott vízhasználat a szőnyeg deformálódását és vízfoltok kialakulását okozza.

A tisztítás megkezdése előtt minden esetben végezz próbatisztítást a szőnyeg kevésbé feltűnő részén és győződj meg a választott módszer helyességéről, mert egyes szőnyegek elszíneződhetnek vagy kifakulhatnak. A foltokat minden esetben kívülről, a folt peremétől befelé a folt középpontja felé haladva kezeld.

A szintetikus szálú szőnyegek nagyon ellenállnak a szennyeződésnek és könnyen tisztíthatók. Ezen tulajdonság okán a háztartásban bárhol használhatók. A szintetikus szálakból készült szőnyegeket nem szabad mosógépben mosni, mert a túl sok víz filcesedést okozhat. A szintetikus szálú szőnyegek nem tolerálják a közvetlen hőhatást sem.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.