Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

myBoogie 931 Mix színű szörme szőnyeg

Választható méretek
34.990 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: BOG931 mix 80-150
Cikkszám: BOG931 mix 80-150
Nem értékelt
Gyártó: Obsession
Várható szállítás: 2024. július 04.
Elérhetőség: Külföldi Raktáron
Szállítási díj: 2.290 Ft

Leírás és Paraméterek

myBoogie szőnyeg egy extrém magas minőségű és extrém magas hosszú szálú tibeti szőrme utánzat. 80% Poliacrylból és 20 % Poliészterből készült szőnyeg, mesés színeivel, modern vizuális benyomást kelt minden lakásrészben, kirívóan tekintetet vonz maga után.  A szőrme anyaga, mely bájos, puha fonalból készült kézi tűzött, poliészter filc háttal. Színpalettája kellemes, játékos minta és szőrme keveredése a modern hosszú szálú, de mégis elegáns kivitelében. Így biztosít kényelmet és gyönyört bárki otthonában!

FIGYELEM!

Az aktuálisan használt eszközök kijelzőjeinek egyedi beállításai miatt a termék színe eltérő lehet a valóságtól!

A termékek méretei a gyártásuk során minimális eltérések keletkezhetnek. Gépi gyártáskor ez 3% illetve kézi készítéskor 5%-os maximális eltérést jelenthet, amely nem eredményezhet reklamációs alapot!

Alak Téglalap
Gyártás technológia Kézi szövés
Használata Beltéri
Hátoldal anyaga Poliészter filc
Kategóriai besorolás Felsőkategória
Kezelhetőség Csak száraz tisztítás!
Rojtdíszítés Nincs
Stílus Szőrme utánzat
Származási hely Kína

Tisztítási útmutató

Szőnyeged szépségének megőrzése és hosszú élettartamának biztosításának garantálására a napi illetve a folyamatos porszívózás elengedhetetlen.  Felületi szennyeződések (porszemcsék vagy állatszőrök) könnyen eltávolíthatóak így, mindaddig míg mélyen be nem ágyazódnak az szőnyeg szövetébe. Ügyelj arra, hogy a szőnyeg porszívózása során ne használd a porszívó kefés kiegészítő fejét, mert az a szálakat károsíthatja. A hosszú szálú szőnyegeket rendszeresen ki kell rázni, hogy a szennyeződések ne ülepedjenek le a szálak tövéhez.

Nagyon fontos, hogy a szőnyeget azonnal a szennyeződését követően kezelésbe vegyük. A tisztítás során mindig fehér, tiszta pamut kendőt használj, a foltot itasd fel és soha ne dörzsöld szét! Ezt az eljárást addig ismételd, amíg a szennyeződés eltűnik.  Sose használj sok vizet a tisztításkor – ez hatványozottan igaz a viszkóz- és a szizál szőnyegek esetében. A túlzott vízhasználat a szőnyeg deformálódását és vízfoltok kialakulását okozza.

A tisztítás megkezdése előtt minden esetben végezz próbatisztítást a szőnyeg kevésbé feltűnő részén és győződj meg a választott módszer helyességéről, mert egyes szőnyegek elszíneződhetnek vagy kifakulhatnak. A foltokat minden esetben kívülről, a folt peremétől befelé a folt középpontja felé haladva kezeld.

A szintetikus szálú szőnyegek nagyon ellenállnak a szennyeződésnek és könnyen tisztíthatók. Ezen tulajdonság okán a háztartásban bárhol használhatók. A szintetikus szálakból készült szőnyegeket nem szabad mosógépben mosni, mert a túl sok víz filcesedést okozhat. A szintetikus szálú szőnyegek nem tolerálják a közvetlen hőhatást sem.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.