Készen állunk az ünnepi szezonra!

2017/11/19 0 Comment(s)

Az őszi-téli, és különösen a karácsonyi szenzonra mindenképpen szerettük volna tovább bővíteni a több ezer darabból álló választékunkat, hogy az újdonságaink között minenki megtalálja azt a szőnyeget, ami tökéletessé teszi az otthonát az ünnepi időszakra.

 

Éppen ezért több új szőnyegcsaládot is elérhetővé tettünk, hogy a legszélesebb igényeknek is megfeleljünk.

 


Színek, színek, színek!

 

Alea Shaggy

 

A Shaggy szőnyegek a prémium minőségükkel és a trendkövető, hosszú szálú kialakításukkal már belopták magukat a partnereink szívébe, azonban eddig csak semleges alapszíenkben voltak elérhetőek.
Éppen ezért bevezettük az Aleda Shaggy családot, amely az eddigi pozitívumokat különleges, extravagáns színekkel párosítja.
Zöld, piros vagy fekete szőnyeget szeretnél? Ezen túl ez már nem probléma!

 

>>> Aleda Shaggy szőnyegek <<<

 

Vidám életteret mindenkinek!

 

Summer

 

A hosszú szálú szőnyegek növekvő népszerűsége mellett továbbra is sokan választják a nyírt típusokat, azonban a modern lakásokba a letisztúlt, XXI. századi stílusú darabok illenek. Emiatt döntöttünk úgy, hogy a Summer családnak is helyet kell kapnia a SzőnyegPaplan webshopban, ugyanis az elegáns, ugyanakkor vidám mintákkal azonnal teljessé válik akár a nappalid, akár a hálószobád.

 

>>> Summer szőnyegek <<<

 

Dizájn és minőség!

 

Kesif Shaggy

 

A Shaggy vonal az Aleda mellett még egy altípussal bővül: Ismerd meg a Kesif Shaggy szőnyegeket! Hosszú szálú, eredeti, török szőnyegek kiemelkedő minőséggel, extra puha tapintással. Az érdekességük abban rejlik, hogy egyedülálló módon a hosszú szálak ellenre nem csupán egyetlen árnyalatból állnak, hanem a szürke és a fekete különböző tónusait képviselve mintásak. Akad köztük absztrakt, geometrikus, de minimalista rózsás is. Otthonod éke lesz!

 

>>> Kesif Shaggy szőnyegek <<<

 

Az újdonságok mellett természetesen a régi kevencek is elérhetőek a SzőnyegPaplanon, úgy, mint a Shaggy szőnyegek, az antik mintás szőnyegek vagy a Modern vonal. :)

 

Te melyik szőnyeggel teszed tökéletessé a lakásodat?

 

Még több tippért csatlakozz a SzőnyegPaplan közösséghez!

SzőnyegPaplan Facebook

Leave a Comment