A legszebb otthon ajándékba

2017/11/11 0 Comment(s)

Fontos a munka, az aktív pihenés, de mind mit sem ér, ha nem tudod komfortosan kipihenni magad az otthonodban. Éppen ezért nincs jobb ajándék egy kényelmes, szép otthonnál - nem, természetesen nem kell új lakást venned, de tedd apróságokkal színvonalasabbá a szeretteid otthonát!

 

SzőnyegPaplan

 

Erre a karácsony kiváló alkalmat kínál, a több ezer termékünk közül akár Te magad kiválaszthatod a legmegfelelőbbet, azonban a válogatás örömét és a vásárlás élményét is adhatod ajándékba. Ráadásul így még spórolhatsz is... sőt, akár magadat is meglepheted! :)

 

Válassz a kedvezményes ajándékutalványaink közül, hogy a megajándékozott maga választhassa ki azt, amit a leginkább szeretne az életterében tudni.

 

SzőnyegPaplan utalvány

 

>>> AJÁNDÉKUTALVÁNYOK <<<

 

Az ajándékutalvány természetesen korlátozás nélkül, bármire beváltható, de egy kis ízelítő abból, amit a megajándékozott választhat:

 

A pihentető alváshoz

 

Kétoldalas Báránygyapjú paplan párna garnitúra

Kétoldalas Báránygyapjú paplan párna garnitúra

 

A megnyugtató, mély alvás záloga. Kényelmes, kellemes, bőrbarát párnákra öröm esténként fejet hajtani, a báránygyapjú paplan pedig természetes fájdalomcsillapítóként és imunerősítőként is funkcionál... arról nem is szólva, hogy még a leghidegebb éjszakákon is melegen tart.

 

Luxus puhaság

 

3D Poilészter Mikrofiber shaggy 9000 selyemfényű vaj szőnyeg

3D Poilészter Mikrofiber shaggy 9000 selyemfényű vaj szőnyeg

 

Modern kivitel és kortalan elegancia találkozása. Vastag, 5 cm-es szálhosszúságú szőnyeg, egyben a legpuhább darab a kínálatunkban. Élmény hozzáérni - igazi luxus ajándék!

 

A hangulatos kuckózáshoz

 

Merinos pléd-ágytakaró tégla vörös

Merinos pléd-ágytakaró tégla vörös

 

Igazi multifunkciós darab, plédként és ágytakaróként egyaránt használható. Ha a szeretted előszeretettel olvas vagy néz filmet, esetleg gyakran moziztok otthon, nagyon fog örülni ennek a puha, melengető csodának.

 

A klasszikus biztonsághoz

 

Classic 1861 cherry, burgundy, piros szőnyeg

Classic 1861 cherry, burgundy, piros szőnyeg

 

A tradícionális motívumok, árnyalatok, és napjaink minőségének, könnyű tisztíthatóságának ötvöződése. Antik terekbe tökéletes választás, a hagyománytisztelet legjobb kifejeződése. A szüleid, nagyszüleid nappalijában nagyon jól mutatna!

 


Te mit fogsz ajándékozni a szeretteidnek? :)

 

 

Még több tippért csatlakozz a SzőnyegPaplan közösséghez!

SzőnyegPaplan Facebook

Leave a Comment