Szőnyeget az egész lakásba!

2017/12/08 0 Comment(s)

A szőnyegválasztással kapcsolatban már többször is segítséget nyújtottunk, de még mindig sok kérdés érkezik hozzánk azzal kapcsolatban, hogy hová milyen szőnyeget ajánlunk. Éppen ezért most támpontként pontról-pontra végighaladunk egy otthon összes lehetséges helyszínén, és megnézzük, hogy hová milyen darab a legideálisabb.

 

Papilion fekete shaggy szőnyeg
Papilion fekete shaggy szőnyeg

 

A nappali esetén nyugodtan eleresztheted a fantáziádat, és választhatsz egy igazán különleges darabot. Mondjuk egy hosszú szálú szőnyeget pirosban, lilában, esetleg fehérben. Ide jöhetnek az igazán extravagáns, különleges megoldások, amelyek meghatározzák az egész lakás hangulatát!

 

Modern 064 Terra-sárga francia kockás szőnyeg
Modern 064 Terra-sárga francia kockás szőnyeg

 

Az étkezőben a klasszikus, perzsamintás darabok is csodásan mutatnak, de ha ragaszkodsz a modern stílushoz, és illik a beltér többi eleméhez, egy meleg árnyalatokból álló, mediterrán hangulatú darab is remek választás. A letisztult összhatásért akár geometrikus mintát is választhatsz!

 

3D Poilészter Mikrofiber shaggy 9000 selyemfényű barna szőnyeg
3D Poilészter Mikrofiber shaggy 9000 selyemfényű barna szőnyeg

 

A hálószobában legyen a kényelem az elsődleges! Ide a létező legpuhább szőnyeg a legideálisabb, amire élmény rálépni. Meglátod, így még a korai, hideg reggelek is kellemesebben telnek majd.
A luxuskategóriás Shaggy 3D szőnyegeink minden hálószobát komfortosabbá tesznek.

 

Korond 1678 karamell kockás szőnyeg
Korond 1678 karamell kockás szőnyeg

 

A dolgozószoba és a vendégszoba jellemzően kevésbé van kihasználva, ezért ide - mivel nincs igazán nagy terhelésnek kitéve - nem feltétlenül szükséges a legvastagabb szőnyeg. Egy egyszerű, otthonos hangulatot árasztó darab tökéletes választás.

 

Gyermekszoba esetén két út áll előtted: vagy egy kislányos/kisfiús szőnyeget választasz, például élénk pinket vagy sötétkék kockást, vagy akár megteheted azt is, hogy játszószőnyeggel dobod fel a szobát. Ez több funkciót is betölt, mert a közös, családi játékokhoz is remek alternatíva.

 

Alina csúszásgátlós szőnyeg

Alina csúszásgátlós szőnyeg

 

Puha, meleg felületek a konyhába is kellenek, különösen télen. Mivel a konyha fokozottan balesetveszélyes terület, mindenképp olyan szőnyeget válassz, aminek a hátoldala megakadályozza, hogy megcsússz rajta.
Alina csúszásgátlós szőnyegeink több, mint tucatnyi variációban állnak a rendelkezésedre.

 

2 részes fürdőszoba szőnyeg
2 részes fürdőszoba szőnyeg

 

Ha szőnyeget keresel a fürdőszobába, mindenképpen célszerű összeillő szettet választanod a harmonikus összképért, ráadásul általában ár-érték arányban is kedvezőbbek, mint az egyedülálló darabok.
Dönthetsz a csempével megegyező árnyalat mellett, de az azzal teljesen ellentétes, kontrasztos színek is érdekes hatást nyújtanak.

 

A folyosót se hanyagold el! Nehezen berendezhető és dekorálható helyiség, tehát a szőnyeg itt meghatározó elem lehet. Futószőnyegeink már 3490 forintos ártól elérhetőek, a szín- és mintaválasztékunk pedig rendkívül széles. Böngészd végig, és találd meg a neked leginkább tetszőt!

 

Az otthonod bármely részébe is keress szőnyeget, a szonyegpaplan.hu-n garantáltan találsz olyat, ami számodra ideális lesz.

 

Jó nézelődést kívánunk! :)

 

Még több tippért csatlakozz a SzőnyegPaplan közösséghez!

SzőnyegPaplan Facebook

Leave a Comment